Contactgegevens 

Bed and Breakfast de Meerlaan

Meerlaan 24
1671 EG Medemblik

T. +31 (0)6-36563636
E. info@bbdemeerlaan.nl


 


Bereikbaarheid

Navigeer naar Meerlaan 24 in Medemblik. De ingang van de B&B zit aan de zijkant van onze woning.
U kunt verderop in de straat gemakkelijk uw auto parkeren.

Komt u per openbaar vervoer? Bushalte Graaf Florislaan bevind zich op slechts enkele meters afstand!
Vanaf station Hoorn rijden buurtbus 415 en buslijn 139 en stoppen beide bij deze bushalte.  


Meer info? Klik hieronder op de pagina naar keuze om terug te gaan.


Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die B&B de Meerlaan aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

B&B de Meerlaan kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

B&B de Meerlaan behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom

Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van B&B de Meerlaan. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van B&B de Meerlaan. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.