De B&B

Ons woonhuis, waar wij sinds november 2017 officieel de trotse eigenaren van zijn, heeft twee aparte ingangen. Een daarvan gaat naar de bovenetage die wij compleet gerenoveerd hebben a.d.h.v. alle veiligheidseisen die tegenwoordig gesteld worden. U komt met een eigen sleutel binnen in de hal, waar u vervolgens de trap omhoog neemt om in de B&B te komen. De B&B is opgedeeld in meerdere kamers en ruimtes.

De Living. 
De gezamenlijke living bestaat uit meerdere zit-gedeeltes. Er is een bar waar u heerlijk een drankje kunt drinken, een zitbank (ook als slaapbank te gebruiken) waar u rustig een boek kunt lezen of een film kunt kijken maar ook een eettafel waar u met 6 personen kunt aanschuiven. Er is een keukenblok aanwezig met een koelkast, vaatwasser en combi-magnetron. Daar wij een B&B zijn is het niet mogelijk om te koken, graag verwijzen wij u naar één van de vele restaurants die Medemblik rijk is om kennis te maken met de specialiteiten uit de omgeving. Uiteraard zijn er ook koffie & thee voorzieningen aanwezig.

Als u de Living verlaat komt u via een gang bij de slaapvertrekken. Er zijn twee slaapkamers met beide twee 1-persoons boxsprings. Deze bedden met een afmeting van 80 x 200 cm bieden comfort voor een heerlijke nachtrust. De slaapkamers zijn uitgerust met een flat-screen TV en een eigen toilet én douche.

Als u de gang verder volgt komt u vervolgens op het dakterras waar u op mooie dagen heerlijk kunt genieten van de zon.

Extra informatie:

In de woonruimte is Air-conditioning aanwezig.

U kunt in alle ruimtes kunt u uiteraard gratis gebruik maken van WIFI

Mogelijkheden
Het is mogelijk om een kamer te huren, maar ook de gehele etage. Hier kunt u een speciale prijs voor aanvragen. U heeft dan twee slaapkamers met totaal vier 1-persoons bedden, maar ook de bank in de woonkamer is te gebruiken als slaapbank en biedt dan plaats aan 2 extra personen. We hebben eventueel daar ook extra toppers voor beschikbaar, voor iets meer comfort.

Kleine kinderen mee? Op verzoek kunnen wij een campingbedje en kinderstoel plaatsen, uiteraard zonder kosten.

In de B&B zijn geen huisdieren toegestaan en roken is verboden.

Meer informatie over de B&B en mogelijkheden kunt u verkrijgen door ons een privé bericht te sturen. U krijgt altijd binnen 12 uur antwoord. 

Hieronder een impressie van de twee kamers, kamer 1 en kamer 2. 

B&B English
More information about the B&B in English
B&B page Engels.pdf (282.09KB)
B&B English
More information about the B&B in English
B&B page Engels.pdf (282.09KB)